Gucci Saat Modelleri






























































GUCCI SAAT

Gucci adıyla bilinen Gucci House, (İtalyanca telaffuz: [ɡuttʃi]), Bir İtalyan moda ve deri eşya şirketi olan Fransız şirketi PPR’ye aittir. Gucci Gruop’un bir parçası olarak Gucci Guccio tarafından 1921 yılında kurulmuştur.

Gucci BusinessWeek dergisine göre 2008 yılında dünya çapında 4200000000 € civarında gelir elde etti ve dergisi 2009 yılı "En İyi Global 100 Markaları" 41. konuma yükseldi. Gucci, aynı zamanda en çok satan İtalyan markasıdır. Gucci dünya çapında 278 (Eylül 2009 itibarıyla) civarında doğrudan işletilen mağazaları, franchise ve lüks mağazalar aracılığıyla ürünlerini toptan yollarla satmaktadır.

19. yüzyılın sonunda mütevazı başlangıcından, Gucci şirket üst uç deri eşya, giyim ve diğer moda ürünleri sayesinde dünyanın en başarılı üreticilerinden biri haline gelmiştir. Seçkin otellerde çalışan Paris ve daha sonra Londra'da bir göçmen olan genç Floransa’da, yüksek kaliteli malzeme ve yetenekli zanaatkarlar için seçkin bir şehir olan doğduğu şehre döndükten sonra, o klasik stili ile ince deri eşya satılan 1920 yılında bir dükkan kurdu. Gucci üretim, endüstriyel yöntemler için yaptığı çalışma mekanlarına düzenlenen rağmen, imalatta geleneksel yönlerini korumuştur.

Birlikte oğulları, Aldo Gucci (1905-1990), Vasco Gucci (1907-1975) ve Rodolfo Gucci (1912-1983) üçü ile, Gucci Milano ve Roma'da mağazalarının yanı sıra Floransa gibi ek dükkanlar dahil şirket genişledi. Gucci mağazalarında çanta, ayakkabı, ve onun ikonik süslü mokasen yanı sıra ipek ve imza desen triko gibi ince hazırlanmış deri aksesuarlar yer aldı. Gucci mokasen New York Modern Sanat Müzesi'nin koleksiyonunda tek ayakkabısıdır.

Şirketin malzeme sıkıntısının bir sonucu olarak İkinci Dünya Savaşı sırasında yerine deri, daha pamuk kanvas çanta yaptı.

Aldo ve Rodolfo Gucci New York ofisleri kurarak 1953 yılında şirketin ufkunu genişletti. 1950'lerde ve 1960'larda İtalya film yıldızları ve jet-set gezginler uluslararası statü sembolü haline gelmiştir.





Araştır: Gucci Saat Modelleri, Gucci Saat Fiyatları ve Gucci Saat Satış Noktaları bilgileri bulunmaktadır. Gucci Erkek Kol Saatleri ve Gucci Bayan Kol Saatleri modellerini inceleyebilirsiniz.