Zippo Çakmak Benzini


Zippo Çakmak Benzini
  • Ürün Adı: Zippo Çakmak Benzini
  • Marka: Zippo
  • Kategori: Aksesuar
  • Stok Kodu: 8248

Stokta Yok


Zippo Çakmak Benzini Özellikleri


Zippo Çakmak Benzini ürününün özellikleri ve taksitli satın alma seçenekleri:

Zippo Çakmak Benzini
125 ML

Çakmağınızın içindeki pamuğu belli zamanlarda havalandırmak veya mümkünse değiştirmek gerekir. Pamuğu değiştirilmediği için zamanla içinde tortu oluşabilir. Pamuğunuzu tekrar yerine yerleştirirken çok sıkı olmamasına dikkat edin.


İçindeki fitil uzun olduğu için değiştirmenize gerek yoktur. Fitilin yanan kısmında sadece teller kaldıysa, ucunu bir cımbızla dışarı çekerek yanmış kısmı temiz yerine kadar kesin. Fitilin dışarıda kalan kısmının alev uzunluğunu belirlediğini hatırlatırız. Eğer içerde kalan fitil kısmı çok kısaldıysa o zaman fitilinizi bir yenisiyle değiştirin.


 


Çakmak taşı olarak Zippo' nun orijinal taşını kullanmaya dikkat edin Bu çakmağınızın verimli şekilde çalışmasını sağlar. Çakmak taşının daha sert şekilde çakmasını istiyorsanız, taşın altındaki yayı biraz çekip uzatarak bunu yapabilirsiniz. Ama yayı deforme etmemeye özen gösterin. Aynı zamanda gerektiğinden fazla uzatırsanız, tekrar

Zippo modelleri veya Zippo Çakmak Benzini ürünü ile ilgili yeterli bilgiyi bulamadınız mı?
Ürünlerimizin teknik özelliklerini devamlı güncellemekteyiz. Zippo modelleri veya Zippo Çakmak Benzini ürünü ile ilgili bu sayfadan yeterli bilgiyi edinemediyseniz sitemizin aşağısında bulunan iletişim formu aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.  MYSaat taleplerinizi hemen değerlendirerek ilgili ürün detaylarının güncellenmesi konusunda çalışma yapacaktır.

Araştır: Zippo Çakmak Benzini Fiyat, Zippo Çakmak Benzini Özellikleri, Zippo Çakmak Benzini Satın Alma işlemleri yapabilirsiniz.