Bulova Saat Modelleri









BULOVA SAAT

Bulova Kol ve duvar saatleri yapan bir kuruluştur. Bu Woodside, Queens, New York merkezlidir. Bulova Joseph Bulova (1851-1936), Bohemia bir göçmen tarafından 1875 yılında J. Bulova Şirketi olarak kuruldu. 1923 yılında adı Bulova Watch Company altında ve 1979 yılında Loews Corporation'ın bir parçası haline geldi. Saatçilik ve Joseph Bulova Okulu başlangıçta İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra engelli gazileri eğitim vermek için Arde Bulova, Yönetim Kurulu Başkanı, tarafından 1945 yılında kurulmuştur. 10 Ocak 2008 tarihinde, Citizen 250 milyon dolara Bulova Watch Şirket satın aldı. Satın alınmasından sonra Dennis W. Perry, daha önce baş stratejik memuru olarak görev yaptıktan sonra, Bulova başkanı seçildi.

En köklü ve başarılı Amerikan saat markalarından birisi de Bulova saattir. Bulova saat her zaman kendini yenilemesiyle statüsünü korumayı başarmıştır. Bulova saat firması New York ta 1875 yılında kurulmuştur. Diğer birçok saat markası gibi saat üretimine, ilk cep saati üretimiyle başladı. Bulova saatler ince işçilikli ve yüksek kaliteli saatlerdir. Bulova saat firması tamir ve servis konusunda da uzman bir saat şirketi. Birçok ünlünün vazgeçilmezi Bulova saatler ilk radyo reklamını 1926 yılında, ilk televizyon reklamını da 1941 yılında yapmıştır. Reklamların etkisiyle hızla tüm dünyada tanınan uluslararası bir saat markası haline gelmiştir. Bulova Yüksek kalite standardına sahip ve uzun ömürlü bir saat markasıdır. Lüks ve ulaşılabilir fiyatlarla satılıyor.





Araştır: Bulova Saat Modelleri, Bulova Saat Fiyatları ve Bulova Saat Satış Noktaları bilgileri bulunmaktadır. Bulova Erkek Kol Saatleri ve Bulova Bayan Kol Saatleri modellerini inceleyebilirsiniz.