Citizen Saat Modelleri









Citizen Saat

Citizen saat innovasyon teknolojisiyle her zamanın ilerisinde olmuştur. Citizen saat markası insanlar için iyi hayaller kurar. Citizen aslında halk demektir, bunun felsefesi de herkesin kullanabileceği saatler üretme düşüncesidir. Citizen saatler her zaman yenilikçi olmayı başarmıştır. Tüm Citizen saatler yüksek hassasiyetle üretilir. Saat teknolojisinde yeni çığırlar açan Citizen saatler tüm dünyada modern yaşamın vazgeçilmez bir parçası oldu. Tüm dünya da olduğu gibi Türkiye de de tıpkı Casio ve Seiko saatler gibi en çok tanınan Japon saatlerinden birisi haline geldi. 1956 yılında Citizen saat Japonya’nın ilk su geçirmez saati Parawater Citizen saat modelini üretti.
Citizen saat çevre dostu saatlerini üretmeye devam ediyor. Citizen saatini son kilometre taşlarından birisi eco-drive saatlerdir. Citizen eco-drive saatler saat endüstrisine yeni bir teknoloji kazandırmıştır. Eco drive saatler kendi enerjisini kendisi üretiyor ve pil değişimi gerektirmiyor. Yapmanız gereken saatinize arada bir güneş ve ışık enerjisini göstermek. Citizen saatin bu teknolojisi pil değiştirme ihtiyacını ortadan kaldıran çevreci ve güneş enerjili bir çözümdür.

Japonya da ilk su geçirmez saatle halkın karşısına çıka Citizen saat firması dünyanın en hassas ve güvenilir dalış saatlerini de üretmeyi başarmıştır. Citizen saat değişen yaşam koşulları için yeni teknolojili saatler üretmektedir.

Citizen Holdings Co, Ltd (TYO: 7762) Tokyo, Japonya'da ,Japon global kurumsal grubunun çekirdek şirketidir. Şirket ilk olarak 1918 yılında Shokosha Saat Araştırma Enstitüsü olarak kurulan ve şu anda Cincom hassas torna tezgâhları yanı sıra CITIZEN saat üreticisi olarak bilinir. Ticari adı 1924 yılında satılan bir cep saati olan CITIZEN’den kaynaklanmıştır. Citizen saat, dünyanın en büyük saat üreticilerinden biridir.

Eco-Drive
Eco-Drive saatler, ön yüzünün altında gizli bir güneş paneli ile şarj edilebilen saatlerdir. Eco-Drive Duo serisinde, güneş enerjisi otomatik bir kuvars güç kaynağı tarafından desteklenmiştir. Kullanıcının vücut sıcaklığı ile ortam sıcaklığı arasındaki sıcaklık farklılıkları yararlanan bir Eco-Drive Termo modeli de vardır. Ancak, şu anda Citizen Watch Resmi Web Sitesi açıklanan, sadece Eco-Drive sistemi, ışığa bağlı olarak şarj edildiğidir.  Eco-Drive özelliği ile Casio saatlerde kullanılan Tough Solar sistemi birbirine benzer. Her ikisi de doğal ve yapay ışık enerjisinden yararlanır. Citizen saatlerin üretimi sadece Japonya da değil başka ülkelerde de yapılmaktadır.
 
Citizen Atom Timekeeping Saatler
Radyo Kontrollü saatleridir. Saatler Japonya, Kuzey Amerika ve Avrupa'da radyo saatleri ile senkronize edebilir. Saatler radyo frekansını aldığı zaman otomatik olarak ayarlanır ve dakik olarak çalışmasına devam eder.

Citizen Çağdaş Saatler
Citizen aynı zamanda geleneksel Citizen etiketinden daha modern, çağdaş tasarıma sahip, bağımsız Saatler de üretir. Aynı zamanda birçok değişik markalardaki saatlerin motorlarını da Citizen saat üretir.

Citizen Koleksiyoner Saatler
Citizen koleksiyoncular için de saatler üretir. Saatin çerçevesi ve kadranının üzerindeki hesap cetveli Pilotlar için, mesafe, hız ve diğer hesaplamalar için yardımcı olur. Birleşik Karalık’ta, aynı saatin bir sürümü Red Arrows, Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin dünyaca ünlü akrobasi ekran takımın renklerini ve logosunu taşıyor.

 



Araştır: Citizen Saat Modelleri, Citizen Saat Fiyatları ve Citizen Saat Satış Noktaları bilgileri bulunmaktadır. Citizen Erkek Kol Saatleri ve Citizen Bayan Kol Saatleri modellerini inceleyebilirsiniz.